Direct la conținutul principal
Forumul inițiativei cetățenești europene

Discuții

Vă invităm să vă împărtășiți aici opiniile, punctele de vedere și experiențele. Discuțiile pot fi citite de toți utilizatorii, dar dacă doriți să scrieți comentarii sau să propuneți noi subiecte de discuție trebuie să aveți cont de EU Login și să vă conectați. Acest spațiu este perfect pentru a discuta noi idei de inițiative sau orice alt subiect general legat de Inițiativa cetățenească europeană.

Participanții pot contribui la discuții în propria limbă. Discuțiile pot fi sortate în funcție de dată, comentarii și voturi.

Propunerile de noi discuții sunt supuse aprobării moderatorilor, care vă pot sugera să participați la o discuție existentă pe aceeași temă sau cu un subiect apropiat.

Moderatorii au la dispoziție 24 de ore pentru a aproba sau respinge propunerile de noi discuții.

Idei propuse

Pentru a vă trimite ideile sau pentru a participa la discuțiile de pe marginea ideilor deja publicate, trebuie să vă conectați sau să vă creați un cont.

Distribuiți această pagină

Urmăriți ICE pe platformele de comunicare socială

Discuția continuă pe Twitter, LinkedIn și Facebook. Suntem activi pe aceste platforme (hashtag #EUTakeTheInitiative).

Urmăriți-ne acolo!

Declarație de declinare a responsabilității: Opiniile exprimate pe Forumul ICE reflectă doar punctul de vedere al autorilor lor și în niciun caz nu pot fi considerate ca reflectând poziția Comisiei Europene sau a Uniunii Europene.
Sunteți gata să vă înregistrați inițiativa? Doriți să susțineți o inițiativă? Vreți să aflați mai multe despre anumite inițiative actuale sau încheiate?
Vizitați site-ul Inițiativei cetățenești europene