Glavni sadržaj
Forum europske građanske inicijative

Rasprava

Pozivamo korisnike da ovdje razmjenjuju mišljenja, spoznaje i iskustva. Rasprave mogu pregledavati svi korisnici, ali za komentiranje ili predlaganje novih tema morate imati račun za EU login i biti prijavljeni. Ovdje možete raspravljati o prijedlozima konkretnih ideja za inicijative ili bilo kojoj općoj temi povezanoj s europskim građanskim inicijativama.

Svaki sudionik u raspravi može pisati na vlastitom jeziku. Rasprave se mogu razvrstati po datumu, komentarima i glasovima.

Prijedloge novih tema za raspravu prethodno trebaju odobriti moderatori, koji mogu predložiti da se uključite u već otvorenu raspravu o istoj ili sličnoj temi.

Prijedlozi novih tema za raspravu odobravaju se u roku od 24 sata.

Iznesene ideje

Kako biste mogli iznijeti svoje ideje ili sudjelovati u raspravi o već objavljenim idejama morate proći provjeru autentičnosti ili se registrirati.

Podijeli ovu stranicu

Pratite europsku građansku inicijativu na društvenim mrežama

The discussion continues on Twitter, LinkedIn and Facebook. We are active on these platforms, using the #EUTakeTheInitiative hashtag.

Pratite nas ondje!

Izjava o ograničenju odgovornosti: Mišljenja izražena na forumu europske građanske inicijative isključivo odražavaju stajalište njihovih autora i ni na koji se način ne mogu smatrati odrazom stajališta Europske komisije ili Europske unije.
Vaša je inicijativa spremna za registraciju? Željeli biste podržati određenu inicijativu? Htjeli biste saznati više o sadašnjim ili prošlim inicijativama?
Posjetite internetske stranice europske građanske inicijative