Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Φόρουμ της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών

Συζήτηση

Παροτρύνουμε τους χρήστες να ανταλλάσσουν απόψεις, ιδέες και εμπειρίες εδώ. Όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν τις συζητήσεις, οφείλουν όμως να έχουν λογαριασμό EU Login και να συνδεθούν αν θέλουν να υποβάλουν παρατηρήσεις ή να προτείνουν νέα θέματα συζήτησης. Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να συζητάτε προτάσεις για συγκεκριμένες ιδέες πρωτοβουλιών ή για οποιοδήποτε γενικό θέμα που αφορά την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών.

Κάθε χρήστης μπορεί να συμμετέχει σε μια συζήτηση στη γλώσσα του. Οι συζητήσεις μπορούν να ταξινομηθούν ανά ημερομηνία, σχόλια και αριθμό ψήφων.

Οι προτάσεις για νέες συζητήσεις πρέπει να εγκρίνονται από τους συντονιστές, οι οποίοι μπορεί να σας προτείνουν να συμμετάσχετε σε ήδη διεξαγόμενη συζήτηση σχετικά με το ίδιο ή παρόμοιο θέμα.

Οι συντονιστές εγκρίνουν τις προτάσεις για νέες συζητήσεις εντός 24 ωρών.

Προτεινόμενες ιδέες

Για να υποβάλετε τις ιδέες σας ή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις σχετικά με τις δημοσιευμένες ιδέες, πρέπει να επαληθεύσετε τα στοιχεία σας ή να εγγραφείτε.

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ακολουθήστε τις δραστηριότητες της ΕΠΠ

Η συζήτηση συνεχίζεται στοFacebookκαι στοTwitter Δραστηριοποιούμαστε και στις δύο πλατφόρμες, χρησιμοποιώντας το χάσταγκ #EUTakeTheInitiative

Ακολουθήστε μας!

Δήλωση αποποίησης ευθύνης: Τα σχόλια που διατυπώνονται στο φόρουμ της ΕΠΠ αντανακλούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ότι αντανακλούν τη θέση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Είστε έτοιμοι να καταχωρίσετε την πρωτοβουλία σας; Θέλετε να υποστηρίξετε μια πρωτοβουλία; Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τρέχουσες ή παλαιότερες πρωτοβουλίες;
Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών