Utilizați o versiune veche a Microsoft Internet Explorer. Acest site este optimizat pentru versiunea 9 și versiunile ulterioare ale Internet Explorer. Vă recomandăm să vă actualizați browserul pentru a putea beneficia de toate funcțiile acestui site. Consultați site-ul Microsoft http://www.microsoft.com pentru a descărca o versiune Internet Explorer mai recentă.

Portalul european pentru tineret

Informaţii şi oportunităţi pentru tinerii din Europa.


flag

Știri

Europe in my region 2014

Europa în regiunea mea – concurs de fotografie

Ce schimbare a adus Europa comunităţii tale locale? Răspunde la întrebare printr-o imagine a unui proiect cu finantare europeană, pe care îl ştii sau l-ai văzut în regiunea ta, si care reflectă elementele de identificare ale finanţării UE!

Participare

Poţi participa la acest concurs prin încărcarea unei fotografii până pe 25 august 2014.

 

Procedura de selecţie

Forografiile înscrise în concurs pot fi votate pe pagina de Facebook a concursului între 27 august şi 8 septembrie 2014. Cele 100 de imagini cu cel mai mare număr de voturi vor fi analizate de un juriu format din fotografi profesionişti, care va selecta cei trei câştigători ai concursului. Câştigătorii vor fi anunţaţi până la mijlocul lunii septembrie 2014.

Premii

Fiecare câştigător va primi echipamente foto în valoare de 1.000 € şi o excursie pentru două persoane la Bruxelles, în perioada Săptămânii Europene a Regiunilor şi Oraşelor (6-9 octombrie 2014).

 

Răspunsuri la întrebări privind acest concurs găseşti în regulament, termeni şi condiţii, precum şi în secţiunea FAQ- întrebări frecvente legate de acest concurs.

 

Şi nu uita să vizitezi galeria video.