Portalul european pentru tineret
Informaţii şi oportunităţi pentru tinerii din Europa.

Evenimente SALTO-YOUTH

Vrei să împărtăşeşti şi să dezvolţi noi idei de proiecte sau parteneriate în domeniul tineretului? Dacă eşti lucrător de tineret, vezi care sunt activităţile pe care le oferă SALTO-YOUTH!

Ce este SALTO ?

  • SALTO este un acronim englezesc (Support and Advanced Learning & Training Opportunities) care înseamnă “Sprijin şi Oportunităţi de Formare şi Învăţare Avansate
  • 8 centre de resurse create de Comisia Europeană
  • Un obiectiv comun: să ajute Agenţiile Naţionale să îmbunătăţească calitatea proiectelor derulate prin programul Erasmus+

 

O reţea de centre de resursă

5 centre tematice:

 

3 centre regionale:

 

Activităţi de cooperare transnaţională (TCA)

În cooperare cu Agenţiile Naţionale, Centrele SALTO organizează cursuri de formare, seminare, conferinţe etc. Consultă Calendarul european şi lista oportunităţilor de formare.

 

Aceste activitîţi se adresează lucrătorilor/liderilor de tineret şi altor actori implicaţi în programul Erasmus+ sau în politici de tineret.

  

Pentru cursurile de formare în care se implică, Agenţia Naţională pentru programul Erasmus+ din România (ANPCDEFP) lansează apeluri naţionale de participare, care sunt publicate pe site-ul programului Erasmus+, în Calendarul Evenimentelor.

Publicat: J, 16/04/2015 - 13:04


Tweet Button: 

Linkuri conexe


Info for young people in the western balkans

Ai nevoie de asistență sau consiliere din partea unui expert?

Adresează-ne o întrebare!