Estás a utilizar uma versão antiga do Microsoft Internet Explorer. Este sítio foi otimizado para a versão 9 e versões mais recentes do Internet Explorer. Para beneficiares de todas as funcionalidades, deves atualizar o teu programa de navegação. Visita o sítio Web da Microsoft http://www.microsoft.com para descarregar uma versão mais recente do Internet Explorer.

Portal Europeu da Juventude

Informações e oportunidades para os jovens na Europa.


flag

Eventos

Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde fra training

Nasjonalt multiplierseminar i Norge

Forum for ungdomsinformasjonskontor i Norge møtes til seminar med Eurodesk Norge for blant annet å lære om det europeiske Eurodesknettverket og Den europeiske ungdomsportalen.

Representanter for ungdomsinformasjonskontorene i Oslo, Tønsberg, Stavanger og Tromsø møtes til seminar i Oslo 30. september til 1. oktober. Til seminaret kommer også en representant fra det offisielle Eurodesknettverket i Sverige, for å fortelle hvordan svenske ungdomsinformasjonsaktører drar nytte av det europeiske nettverket.

Samlingen blir en anledning til å se på mulighetene for et tettere samarbeid både med Eurodesk Norge og informasjonsnettverket i Sverige.

venue
Oslo - Noruega