Den europeiske ungdomsportalen
Informasjon og muligheter for unge i aldersgruppen 13 til 30.

Wat je vraag ook is, stel hem bij Eurodesk!

girls holding eurodesk folder
Wil je meer weten over een van de mogelijkheden die je op deze site hebt gevonden? Of heb je advies nodig om jouw eigen plannen werkelijkheid te laten worden? Dan ben je bij Eurodesk aan het juiste adres!

Er zijn ontelbare mogelijkheden om in actie te komen, vrijwilligerswerk te doen, te leren, te studeren, ervaring op te doen en te werken in andere Europese landen of de rest van de wereld – alleen of in een groep, in je vrije tijd of in het kader van school of studie. Eurodesk is er om je de weg te wijzen.

 

Eurodesk is er in 34 landen en vormt een netwerk van nationale coördinatoren en meer dan 1300 lokale en regionale partners. Deze partners zijn bijvoorbeeld jongerencentra, Jongeren Informatie Punten en andere organisaties die met of voor jongeren werken. Je kunt ons schrijven, mailen, bellen, Facebooken of ontmoeten bij een van de evenementen die Eurodesk organiseert. We geven je informatie over de mogelijkheden die Europa je biedt, praktische tips of we verwijzen je door. Omdat Eurodesk een breed Europees netwerk is, kunnen we je direct in contact brengen met mensen die je in het land waar je naartoe wilt verder kunnen helpen.

 

Sinds 1990 wordt Eurodesk ondersteund door de Europese Commissie en door alle EU-lidstaten. Vanaf 2007 is Eurodesk verbonden aan het Youth in Action programma van de EU. Naast content verzamelen voor de European Youth Portal, ondersteunt Eurodesk organisaties die met jonge mensen werken zodat de informatie zoveel mogelijk jonge Europeanen bereikt. Als je op de hoogte wilt blijven van alle nieuwe programma’s, subsidies, projecten en wedstrijden, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Publisert: Ons, 28/08/2013 - 14:47


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Trenger du eksperthjelp eller råd?

Ask us!