Den europeiske ungdomsportalen
Informasjon og muligheter for unge i aldersgruppen 13 til 30.

OurSpace

Video: 

Have your say in the EU: Joinourspace.eu

Laat je mening horen over politiek, de samenleving of de economie en discussieer over je standpunten met politici en andere jongeren uit heel Europa.

OurSpace is een online social network waar je je gedachten kunt laten horen en gebruik kunt maken van tools waarmee je zeggenschap hebt in de Europese politiek.

 

OurSpace gelooft dat de macht om te beslissen over Europees beleid in handen moet zijn van jongeren. Actieve betrokkenheid van jongeren bij het nemen van sociaal-politieke beslissingen moet een belangrijke rol spelen in de samenleving.

 

Verwoord je gedachten!

Via het OurSpace platform heb je de mogelijkheid om te zeggen wat je wilt en gehoord te worden door de machthebbers. Zet je gedachten op een rijtje en gooi ze eruit! Luister naar wat anderen te zeggen hebben, daag hen uit en zoek samen naar oplossingen voor alle actuele vraagstukken in Europa.

 

Je bereikt OurSpace direct via je PC, laptop of de app.

 

Ontmoet de politici!

OurSpace geeft jou de ruimte. Praat, schrijf, deel, participeer, stem, doe je voorstel en draag bij. Alleen zo kun je iets doen aan alles wat over jou beslist wordt zonder jou! En om die ‘zonder jou’ nog sneller verleden tijd te maken, heb je de kans om politici te ontmoeten, online of persoonlijk, bij verschillende workshops en conferenties. Je hoeft alleen maar hard genoeg te praten om hen jouw stem te laten horen.

 

 

Publisert: Ons, 28/08/2013 - 14:41


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Trenger du eksperthjelp eller råd?

Ask us!