Vi har registrert at du bruker en eldre versjon av Microsoft Internet Explorer. Dette webområdet er optimalisert for Internet Explorer versjon 9 og nyere. Vennligst vurder å oppgradere nettleseren slik at du kan dra nytte av alle funksjonene på dette webområdet. Besøk Microsoft-webområdet http://www.microsoft.com for å laste ned en nyere versjon av Internet Explorer.

Den europeiske ungdomsportalen

Informasjon og muligheter for unge i aldersgruppen 13 til 30.


flag

Nyheter

lab tests
photo by: UHMed http://www.flickr.com/photos/uhmed/

Gezond bezig? – Deel je kennis!

Het European Network on Promoting Health in Youth Organizations (ENPHYO) nodigt je uit om je projecten, kennis en ervaring te delen via een online platform.

Het platform www.enphyo.eu wil een internationaal kennisnetwerk vormen om gezondheid te promoten binnen jongerenorganisaties. Iedereen die met of voor jongeren werkt kan zijn of haar ideeën uitwisselen. Het maakt niet uit of je direct of indirect, als vrijwilliger, in het kader van je opleiding of als betaalde kracht met jongeren te maken hebt.

 

Hoe kun je meepraten?

 

  1. Ga naar www.enphyo.eu
  2. Ga naar “Practice” en vervolgens naar “Projects”
  3. Kijk links onderaan de pagina
  4. Klik op “Add Project”
  5. Vul het formulier in (in het Engels, maar alle documenten die je bijvoegt mogen in je eigen taal zijn)
  6. Het projectteam ontvangt je bericht en plaatst het online.

 

 

Wat is het doel?

 

Het is de bedoeling een Europees netwerk te creëren voor mensen die werken in gezondheidspromotie voor jongeren. Vooral gericht op wat jongeren nodig hebben om zich op een gezonde manier te ontwikkelen. Speciale aandacht is er voor jongerenparticipatie, de capaciteit van jongeren om hun eigen leven te leiden en algemeen welzijn.

 

Het netwerk moedigt een gezonde leefstijl aan en geeft je de kennis en skills die je nodig hebt om van je te laten horen, goed geïnformeerde beslissingen te nemen en te zorgen voor een veilige en gezonde omgeving.