Den europeiske ungdomsportalen
Informasjon og muligheter for unge i aldersgruppen 13 til 30.

Nyelvparádé - a nyelvtanulási lehetőségek vására

Ismét megrendezik a nyelvtanulási lehetőségek vásárát. A három napos rendezvényen a legkülönbözőbb nyelvek tanulásához, tanításához kaphat mindenki segítséget, eszközöket, motivációt, ami jelentősen meggyorsítja a nyelvek elsajátítását.

A látogatók sok mindent ki is próbálhatnak: lesznek bemutató órák, próba nyelvvizsgák, előadások, workshopok. A Nyelvparádéra kilátogató nyelvtanárok feltöltődve kezdhetik a tanévet: nemcsak a legújabb digitális eszközökről, tananyagokról tájékozódhatnak, de megismerhetik azokat a módszereket, amelyekkel hatékony lehet a vizsgafelkészítés; gyakorlati segítséget, ötleteket kapnak, amelyekkel a diákok a hosszú nyári szünet után gyorsan felfrissíthetik nyelvtudásukat, belelapozhatnak a legújabb kiadványokba. A látogatókat tanulás-módszertani tréning, kulturális programok is várják, de azok is hasznos segítséget kapnak, akik már megszerzett nyelvtudásuk birtokában szeretnének külföldön tanulni vagy dolgozni. Mindemellett játékok, nyeremények színesítik a rendezvényt.

 

Kísérő rendezvényként idén is kulturális érdekességekkel, kóstolókkal várja az érdeklődőket a Latin-amerikai és Afrikai Napok című programsorozat a galérián.

 

A rendezvényre várják a szülőket és a gyerekeket is, akik nemcsak különleges módszereket ismerhetnek meg, de mesét is hallgathatnak akár lingala nyelven is. A Nyelvparádé teljes ideje alatt ingyenes gyermekmegőrző működik.

Mer informasjon om arrangementer

ingyenes

Alle aldre

Bestilling:

Drop-in – bestilling er ikke påkrevd

Webområde for arrangement:

http://www.nyelvparade.com

Facebook:

https://www.facebook.com/events/162081797316153/

Tilgang for rullestolbrukere:

Full tilgjengelighet for rullestolbrukere

venue

Millenáris Park, Budapest - Ungarn

Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Trenger du eksperthjelp eller råd?

Ask us!