Abbiamo notato che utilizzi una versione più vecchia di Microsoft Internet Explorer. Questo sito è ottimizzato per la versione 9 di Internet Explorer o per le versioni successive. Ti consigliamo ti aggiornare il tuo browser per sfruttarne appieno le caratteristiche. Visita il sito di Microsoft http://www.microsoft.com per scaricare una versione più recente di Internet Explorer.

Portale Europeo per i Giovani

Informazioni e opportunità per i giovani in Europa.


flag

Eventi


Nyelvparádé - a nyelvtanulási lehetőségek vására

Ismét megrendezik a nyelvtanulási lehetőségek vásárát. A három napos rendezvényen a legkülönbözőbb nyelvek tanulásához, tanításához kaphat mindenki segítséget, eszközöket, motivációt, ami jelentősen meggyorsítja a nyelvek elsajátítását.

A látogatók sok mindent ki is próbálhatnak: lesznek bemutató órák, próba nyelvvizsgák, előadások, workshopok. A Nyelvparádéra kilátogató nyelvtanárok feltöltődve kezdhetik a tanévet: nemcsak a legújabb digitális eszközökről, tananyagokról tájékozódhatnak, de megismerhetik azokat a módszereket, amelyekkel hatékony lehet a vizsgafelkészítés; gyakorlati segítséget, ötleteket kapnak, amelyekkel a diákok a hosszú nyári szünet után gyorsan felfrissíthetik nyelvtudásukat, belelapozhatnak a legújabb kiadványokba. A látogatókat tanulás-módszertani tréning, kulturális programok is várják, de azok is hasznos segítséget kapnak, akik már megszerzett nyelvtudásuk birtokában szeretnének külföldön tanulni vagy dolgozni. Mindemellett játékok, nyeremények színesítik a rendezvényt.

 

Kísérő rendezvényként idén is kulturális érdekességekkel, kóstolókkal várja az érdeklődőket a Latin-amerikai és Afrikai Napok című programsorozat a galérián.

 

A rendezvényre várják a szülőket és a gyerekeket is, akik nemcsak különleges módszereket ismerhetnek meg, de mesét is hallgathatnak akár lingala nyelven is. A Nyelvparádé teljes ideje alatt ingyenes gyermekmegőrző működik.

venue
Millenáris Park, Budapest - Ungheria