We noticed that you are using an older version of Microsoft Internet Explorer. This website is optimised for Internet Explorer version 9 and later, so please consider upgrading your browser so that you can enjoy all of this website's features. Visit the Microsoft website http://www.microsoft.com to download a newer version of Internet Explorer.

European Youth Portal

Information and opportunities for young people across Europe.


flag

Events


Nyelvparádé - a nyelvtanulási lehetőségek vására

Ismét megrendezik a nyelvtanulási lehetőségek vásárát. A három napos rendezvényen a legkülönbözőbb nyelvek tanulásához, tanításához kaphat mindenki segítséget, eszközöket, motivációt, ami jelentősen meggyorsítja a nyelvek elsajátítását.

A látogatók sok mindent ki is próbálhatnak: lesznek bemutató órák, próba nyelvvizsgák, előadások, workshopok. A Nyelvparádéra kilátogató nyelvtanárok feltöltődve kezdhetik a tanévet: nemcsak a legújabb digitális eszközökről, tananyagokról tájékozódhatnak, de megismerhetik azokat a módszereket, amelyekkel hatékony lehet a vizsgafelkészítés; gyakorlati segítséget, ötleteket kapnak, amelyekkel a diákok a hosszú nyári szünet után gyorsan felfrissíthetik nyelvtudásukat, belelapozhatnak a legújabb kiadványokba. A látogatókat tanulás-módszertani tréning, kulturális programok is várják, de azok is hasznos segítséget kapnak, akik már megszerzett nyelvtudásuk birtokában szeretnének külföldön tanulni vagy dolgozni. Mindemellett játékok, nyeremények színesítik a rendezvényt.

 

Kísérő rendezvényként idén is kulturális érdekességekkel, kóstolókkal várja az érdeklődőket a Latin-amerikai és Afrikai Napok című programsorozat a galérián.

 

A rendezvényre várják a szülőket és a gyerekeket is, akik nemcsak különleges módszereket ismerhetnek meg, de mesét is hallgathatnak akár lingala nyelven is. A Nyelvparádé teljes ideje alatt ingyenes gyermekmegőrző működik.

venue
Millenáris Park, Budapest - Hungary