Tairseach Eorpach na hÓige
Eolas agus deiseanna do dhaoine óga ar fud na hEorpa.

Info- en vormingsdag voor Internationale Jeugdprojecten

Plan je in 2013 en/of 2014 een internationaal project met je organisatie? Zoek je nog centen, of wil je meer weten over de mogelijkheden van het Youth in Action programma?

Kom op donderdag 5 september naar onze info- en vormingsdag tussen 13u en 20u.

Je maakt er kennis met de mogelijkheden van het Youth in Action programma, en krijgt een pak info en tips, op maat van jouw project.

Daarnaast geven we je tijdens een interactieve sessie meer info over hoe je de leerervaring van je jongeren nog kan versterken.

 

 

De allerlaatste deadline voor Youth in Action projecten is op 1 oktober. Dit is de laatste mogelijkheid om projecten in te dienen binnen het huidige Youth in Action programma.

 

Je kan op deze deadline ook projecten voor 2014 aanvragen! Er is nog budget beschikbaar voor de verschillende acties. Deze dag is dan ook een must voor al wie op 1 oktober een aanvraag wil indienen

 

 

Op het programma:

 

1. Infomoment: Youth in Action  (13 -14.30u OF 17.30 – 19u)

Uitgebreide kennismaking met de verschillende mogelijkheden van het Youth in Action subsidieprogramma voor jouw organisatie.

 

2. Vormingssessie: Leren in internationale projecten  (14.30-16.30u)

Een internationaal project is heel plezant voor de deelnemers, maar je kan er ook een hoop uit leren. Dit proces gebeurt vaak onbewust.

In deze workshop staan we dan ook stil bij enkele leermethodes die je kan inzetten in een internationaal project. Hoe kan je als organisatie of als begeleider de leerervaring voor de deelnemende jongeren (nog) groter maken? En hoe zet je instrumenten (zoals bv. Youthpass in Youth in Action) in om die leerervaring ook te benoemen?

Deze workshop richt zich naar begeleiders van jongeren in een internationaal project.

 

3. Persoonlijk overleg  (tussen 12.30 en 20.00u)

Met al je vragen over je internationaal project kan je voor en na de sessies live bij JINT medewerkers terecht voor een persoonlijk overleg.

 

Tijdens je inschrijving kan je aangeven omstreeks welk uur je een afspraak wenst. Enkele dagen voor de infodag krijg je een bevestiging van je afspraak.

Opgelet! Ben je een nieuwe indiener of wil je een aanvraag indienen voor een actie waarvoor je nog niet eerder indiende? Dan is het verplicht om eerst de infosessie te volgen vóór je persoonlijk overleg

Faisnéis bhreise faoi imeachtaí

€5

Eile

02/2090720

Cur in áirithe:

Booking always necessary - see details

Suíomh gréasáin d’imeachtaí:

http://www.jint.be/Kalender/Inschrijvingsfiche0509

Rochtain do chathaoireacha rothaí:

Go hiomlán oiriúnach do chathaoireacha rothaí

Arna eagrú ag

Ainm:

JINT

Seoladh:

Gretystraat 26, Brussel - an Bheilg

Suíomh gréasáin:

http://www.jint.be

Uimhir ghutháin:

02/2090720

venue

JINT, Gretystraat 26, Brussel - an Bheilg

Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

An bhfuil cúnamh nó comhairle uait?

Cuir ceist orainn!