We noticed that you are using an older version of Microsoft Internet Explorer. This website is optimised for Internet Explorer version 9 and later, so please consider upgrading your browser so that you can enjoy all of this website's features. Visit the Microsoft website http://www.microsoft.com to download a newer version of Internet Explorer.

European Youth Portal

Information and opportunities for young people across Europe.


flag

Sport & fitness


Fiatal sportkutatók díja

A fiatal kutatók pályázhatnak az Európai Sporttudományok Akadémiája által meghirdetett díjra. A kiváló kutatásért járó kitüntetés nyereménye készpénz, amivel támogatni tudják projektjeiket és kutatásaikat.

Az Európai Sporttudományok Akadémiája (ECSS) a sport és a sportnak a jólétre gyakorolt hatása témájában pályázatot hirdet a Fiatal sportkutatók díja elnyerésére.

 

Részvétel

A Fiatal sportkutatók díjára minden olyan 32 év alatti fiatal pályázhat, aki PhD-képzésben (vagy azzal egyenértékű képzésben) veszt részt, vagy a PhD-fokozatot legfeljebb 2 éve szerezte meg. A jelentkezéshez az is szükséges, hogy a pályázó tagja legyen az Európai Sporttudományok Akadémiájának.

 

Hogyan lehet jelentkezni?

Ha megfelelsz a követelményeknek, nyújtsd be pályaművedet a következő ECSS-kongresszusra. A jelentkezéshez töltsd le a jelentkezési űrlapot (YIA verification form), majd kitöltve küldd el az ECSS Irodának.