Tairseach Eorpach na hÓige
Eolas agus deiseanna do dhaoine óga ar fud na hEorpa.

Gentse holebi’s dagen Vlaanderen uit met levend tafelvoetbal!

Op zaterdag 27 juli, tijdens de Gentse Feesten, laten RoundAbout30 en Verkeerd Geparkeerd een heus levend kickerspel verrijzen in de Gentse Blaarmeersen. Wij dagen alle Vlaamse holebigroepen uit om met en tegen ons te komen spelen!

In een vriendschappelijke competitie verzamelt elke deelnemer per gewonnen match 1 punt voor zijn groep. Op het einde van het toernooi tellen we alle punten samen. Wie weet wordt jouw groep dankzij jouw uitmuntende balgevoel en teamwork wel gekroond tot Kicker Koning?

Er is geen minimum of maximum aantal deelnemers per team, dus zak gewoon af met je groep naar de Blaarmeersen en ga de uitdaging aan! Ook liefhebbers van fun die niet direct aan een groep verbonden zijn, kunnen gewoon deelnemen aan de activiteit. Jezelf inschrijven doe je bij aanvang van de activiteit vanaf 13u. De activiteit stopt ten laatste om 18u met een prijsuitreiking. Breng gerust al jullie leden en sympathisanten mee, vrienden, kennissen,... gewoonweg iedereen die fun wil beleven! Om het aantal deelnemers in te schatten, is het handig je aanwezigheid op facebook te laten weten! Deelname is gratis!

? Wtf!? Levend Kickerspel!?

? Met wie?
De volgende groepen hebben alvast hun deelname bevestigd: derUIT!(Sint-Niklaas), Holebi9100 (Sint-Niklaas), Plan B (Wel Jong Niet Hetero) en Auricula (Gent). Als jouw groep zal deelnemen, mag je ook een bevestigingsmailtje naar info@roundabout30.be sturen.

? Waar?
De evenementenweide van de Gentse Blaarmeersen. Deze ligt op 50m van de zwemvijver, aan de kant van de fitnesstoestellen en het beachvolleybal terrein. Breng gerust je sport en zwemkledij mee, buiten het levend kickerspel is in de Blaarmeersen ook genoeg te beleven en genieten!

 

Faisnéis bhreise faoi imeachtaí

€0

Rochtain do chathaoireacha rothaí:

Unknown

Arna eagrú ag

Ainm:

RoundAbout30

Suíomh gréasáin:

http://www.roundabout30.be

venue

Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen, Zuiderlaan 5, Gent - an Bheilg

Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

An bhfuil cúnamh nó comhairle uait?

Cuir ceist orainn!