European Youth Portal
Information and opportunities for young people across Europe.

A világ más kontinensein élő fiataloknak szóló webhelyek

Bővítsd látóköröd – tekints ki Európa határain túlra! Ezt anélkül megteheted, hogy kimozdulsz a szobádból, ha ellátogatsz az alábbi ifjúsági webhelyek valamelyikére.

Ausztrál Ifjúsági Portál – az ausztrál kormány által működtetett webhely egészségügyi, oktatással és munkával kapcsolatos, kulturális, környezetvédelmi, pénzügyi és sok más témában kínál hasznos információkat a fiatalok számára.

 

Ibér-amerikai Ifjúsági Szervezet – a nemzetközi szervezet a latin-amerikai országok, valamint Spanyolország és Portugália ifjúsági szervezeteit tömöríti (honlapja csak spanyol és portugál nyelven olvasható). A szervezet tevékenységének középpontjában a fiatalok társadalmi befogadása és integrációja, valamint a fiatalok közötti együttműködés áll. A honlap rendezvényekkel kapcsolatos információkkal, aktuális hírekkel, videolinkekkel és nemzetközi szervezetek honlapjaira vezető hivatkozásokkal várja az idelátogatókat.

 

Dél-afrikai Ifjúsági Portál – a webhelyet a fiatalok helyzetével és jövőjével, valamint az őket érintő egyéb kérdésekkel foglalkozó Nemzeti Ifjúsági Fejlesztési Ügynökség működteteti. A portál számos tudnivalóval szolgál az elhelyezkedés és a munkavállalás, az ösztöndíjak, az egészség, a vállalkozásindítás és a készségfejlesztés témájában.

 

Kanadai Ifjúsági Portál – a webhelyen gyakorlati információk olvashatók számos témában, köztük a következőkben: munkavállalás, karrier, külföldi utazás, oktatás, pénzügyek, egészség, fiataloknak nyújtott szolgáltatások stb.

 

A Latin-amerikai és Karib-térségi Ifjúsági Portál célközönségét az ifjúsági hálózatok, szervezetek és csoportok tagjai, valamint a Latin-Amerikában és a Karib-térségben ifjúsági munkát végző emberek alkotják. A portál beszélgetőfórumokat, hírlevelet és virtuális könyvtárakhoz való hozzáférést kínál az idelátogatóknak, akik egyúttal a következő témakörökről is tájékozódhatnak: polgári szerepvállalás, kultúra, oktatás, környezetvédelem, szabadidő, munka, egészség, életmód és önkéntesi tevékenység.

Published: Sat, 01/06/2013 - 09:32


Tweet Button: 

Related links


Info for young people in the western balkans

Need expert help or advice?

Ask us!