European Youth Portal
Information and opportunities for young people across Europe.

Legyél az Európai Parlament vendég fotósa: új téma

European Parliament photo competition
Az Európai Parlament 18 év feletti uniós állampolgárok pályázatait várja fotóversenyére, amely során májusig minden hónapban más témában lehet benyújtani a képeket. A márciusi téma a nyugdíjasok jogai.

Részvétel

Küldd el március 30-ig a fényképedet és a jelentkezési lapodat a következő email címre. A nyugdíjasok jogairól szóló sajtóközlemény inspirációt adhat.

 

A folyamat

A márciusi győztest a határidő utáni héten fogják nyilvánosságra hozni és a nyertes fénykép a témával foglalkozó cikkben is szerepelni fog. A februári győztes Tony Hernández fényképe a következő cikkben jelent meg.

 

Minden hónap tíz legjobb képét feltöltik az Európai Parlament közösségi média oldalaira és az adott hónapban legtöbb lájkot kapott képet közösségi díjjal jutalmazzák. Ezek mellett a szerkesztői bizottság minden hónapban kiválaszt egy győztest. Nézd meg a januári képeket és lájkold a kedvencedet Facebookon vagy Flickr-n!

 

Díjak

Minden hónap két-két győztese meghívást kap az Európai Parlament első ülésére 2014 júliusában, Strasbourgba. Lehetőségük lesz, hogy elkészítsék a fotóriportjukat az ülésről.

Published: Fri, 07/03/2014 - 20:05


Tweet Button: 

Related links


Info for young people in the western balkans

Need expert help or advice?

Ask us!