European Youth Portal
Information and opportunities for young people across Europe.

Fiatal Vállalkozók Versenye

Video: 

Youth Citizen Entrepreneurship Competition

2014. június 30-ig van időd, hogy vagy innovatív vállalkozás ötletedet és a hozzá tartozó tervet benevezd, vagy egy már létező vállalkozást, amelynek társadalmi hatása is van.

A verseny olyan fiataloknak szól, akik:

  • 15 és 30 év közöttiek;

  • van egy olyan innovatív vállalkozás ötletük, amely hozzájárul a közösség fenntartható fejlesztéséhez (olyan területeken mint a környezetvédelem, oktatás, egészség, szegénység csökkentése, béketeremtés, kulturális különbözőség, fenntartható energia, élelmiszerbiztonság, fenntartható kereskedelem, a fiatalok, nők és idősek segítése) vagy már van egy ilyen területen működő vállalkozásuk, non-profit cégük vagy projektjük;

  • képesek ötletüket angolul benyújtani és prezentálni.

.


Díjak

Minden pályázatot benyújtó részt vehet az Entrepreneurship Campus ingyenes online képzésén, valamint szakértők segítik őket az ötletük fejlesztésében.

 

Mindkét kategóriában három nyertes lesz. Ezen kívül a People’s Choice Prize-t az kapja, akire mindkét kategóriában a legtöbben szavaztak.

 

Érdekel?

Regisztrálj az oldalon és töltsd fel a pályázatodat.

 

A Youth Citizen Entrepreneurship Verseny szervezői a Goi Peace Egyesület, a Stiftung Entrepreneurhsip és az Egyesült Nemzetek Szervezete Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO).

Published: Thu, 06/03/2014 - 20:12


Tweet Button: 

New!


Info for young people in the western balkans

Need expert help or advice?

Ask us!

Related links