European Youth Portal
Information and opportunities for young people across Europe.

PERL media natječaj

PERL media competition
© PERL
Jedino što ne možeš reciklirati je potraćeno vrijeme. Zato je sad vrijeme da se informiraš i poduzmeš inicijativu za odgovorniji način života

O organizatoru

PERL (The Partnership for Education and Research about Responsible Living) je velika međunarodna mreža koja se bavi odgovornim življenjem. Nedavno su pokrenuli veliku kampanju o održivom tj. odgovornom životu, namijenjenu studentima i srednjoškolcima. 

 

Kako se uključiti?

Ako si srednjoškolac ili student i znaš snimati filmove, pozivamo te da pošalješ svoj video, fotografiju ili članak na natječaj. Tema natječaja je "Vrijeme i održiv/odgovoran život: kako ga doživljavamo, kako ga koristimo i kako se naši životi mogu poboljšati ako vrijeme počnemo koristiti na bolji način".

 

Da bi sudjelovao u PERL media natječaju, trebaš posjetiti njihovu web stranicu. Sve što tada trebaš napraviti je ispuniti obrazac, odabrati kategoriju u kojoj se želiš natjecati i poslati svoju kreaciju, bila ona video, fotografija ili članak za časopis ili medije.

 

Rok za slanje radova je u ponoć, 13. prosinca. Više informacija o najtečaju i pravilima možeš naći na već spomenutoj stranici.

 

Što dalje?

Pobjednički radovi bit će objavljeni u ožujku 2014. U svakoj kategoriji bit će nagrađeno prvo, drugo i treće mjesto. Svi pobjednici dobit će certifikate, a njihovi radovi bit će prezentirani (ovisno o kojoj se kategoriji radi): prikazani/izloženi na PERL i drugim međunarodnim konferencijama, prikazani na DESIS međunarodnom video prikazu i YouTube kanalu, lokalnim filmskim festivalima, objavljeni u PERL biltenu, na UNESCO Facebook grupi i promovirani putem PERL-ove mreže od 140 institucija u više od 50 zemalja. 

Published: Thu, 24/10/2013 - 15:23


Tweet Button: 

New!


Info for young people in the western balkans

Need expert help or advice?

Ask us!

Related links