European Youth Portal
Information and opportunities for young people across Europe.

Fanfare za budućnost

Fanfare za budućnost
© IYMS
Zanimaju te snimanje filmova, animiranje, govorništvo, pisanje ili umjetnost? Provedi dva nezaboravna tjedna učeći kako filmska umjetnost i mediji mijenjaju svijet, u društvu mladih iz cijeloga svijeta!

O organizatoru


International Youth Media Summit (IYMS) je međunarodna udruga sa sjedištem u Beogradu, osnovana s ciljem promicanja medijske kulture, pismenosti i interkulturnog medijskog dijaloga. Radionicama, videokonferencijama i putem interneta zbližavaju mlade iz cijeloga svijeta kako bi ih potaknuli na stvaranje promjena i to u sedam ključnih područja: diskriminacija, siromaštvo, nasilje, zdravlje, okoliš, prava žena i mladi. 

 

Summit 2014


Godišnji međunarodni summit vrhunac je njihova rada. Summit je 2013. godine održan u Beogradu (pogledaj kako je bilo!), a sljedeći će se godine održati od 14. do 27. rujna na kampusu Sveučilišta Soka u Južnoj Kaliforniji, SAD. Naslov „Fanfare za budućnost“ najavljuje bogat program tijekom kojeg će sudionici:

 

  • istražiti sedam područja s dinamičnim voditeljima iz civilnog sektora iz cijeloga svijeta
  • raditi s profesionalcima iz holivudske filmske industrije
  • učiti organizirati projekte za mlade iz područja medijske kulture
  • umrežavati se i razvijati međunarodnu suradnju

 

Kako se prijaviti?


IYMS traži po dva delegata iz svake zemlje (14 do 24 godine) od kojih će jedan preuzeti ulogu 'diplomata', a drugi 'filmaša', te savjetnika (25+ godina). Sudionici se prijavljuju isključivo u timovima (2+1) svoje škole ili organizacije, a moraju poznavati engleski jezik i aktivno se koristiti internetom. 

 

Autor: Ana Kedveš, PRONI Centar za socijalno podučavanje

 

Published: Thu, 24/10/2013 - 14:30


Tweet Button: 

Related links


Info for young people in the western balkans

Need expert help or advice?

Ask us!