European Youth Portal
Information and opportunities for young people across Europe.

Go Strange infobeurs 2013

GS2013 Elke Decruyenaere

Richting buitenland voor vrijwilligerswerk, studies, een stage, een taalcursus, uitwisseling, een tijdelijke job of vakantiejob? Kom naar de GoStrange infobeurs! Je hoort er alles over de mogelijkheden voor jongeren van 14 tot 30 jaar

Vrijwilligerswerk of een stage doen in het buitenland? Je studies volledig of gedeeltelijk in een ander land doen? Een taal leren in het land waar die taal gesproken wordt? Was je eerder op zoek naar een project in een ontwikkelingsland? Of wat dacht je van een tijdelijke job of vakantiejob?

Op de infomarkt helpen meer dan 70 standhouders jou op weg richting buitenland! Je kan er ook terecht voor info over beursmogelijkheden en praktische tips over de paperassen die je voor jouw plannen in orde moet brengen.

 

Wat kost een kot in het buitenland? Hoe verplaats je jezelf vlot in een onbekende stad? Welke leuke dingen kan je doen in je vrije tijd? Hoe vind je een sportclub vlakbij je nieuwe verblijfplaats?

Op de landenmarkt ontmoet je buitenlandse jongeren die op dit moment studeren, stage lopen of vrijwilligerswerk doen in België. Ze geven je advies over leven en wonen in hun land.

 

 

Additional event information

GRATIS

Over 14's

Booking:

Drop in – no booking required

Event website:

http://www.gostrange2013.be

Event email address:

info@gostrange.be

Wheelchair access:

Fully wheelchair accessible

Organised by

Name:

JINT

Address:

Gretystraat 26, Brussel, Brussel - Belgium

Website:

http://www.jint.be

venue

Gent ICC, Van Rysselberghedreef 2 bus 1 - Citadelpark, Gent - Belgium

Tweet Button: 

New!


Info for young people in the western balkans

Need expert help or advice?

Ask us!