European Youth Portal
Information and opportunities for young people across Europe.

„Az én Európám” fotópályázat

Az én Európám
© Relaunching Europe
Nyerj egy utat Rigába vagy egy vonatjegyet, amellyel körbe utazhatod Európát vagy egy kompakt fényképezőt. Használd fotózási képességeidet és mutasd meg milyen az élet Európában!

Ha elmúltál 18 éves és valamelyik uniós tagállam állampolgára vagy, akkor a következő kategóriák egyikében nevezhetsz a pályázatra:

  • „Ahogy én látom Európát: olyan portrékkal, eseményekről; vagy különböző helyekről készült képekkel lehet nevezni, amelyek bemutatják Európa jövőjét.
  • „Európa az én hétköznapjaimban": olyan portrékkal, eseményekről; vagy különböző helyekről készült képekkel lehet nevezni, amelyek Európa hétköznapokban elfoglalt szerepét reprezentálják.

 

Hogyan csatlakozz?

A pályázatban való részvételhez nézd meg ezt a Facebook oldalt és kattints a Participate gombra. Kizárólag a kategóriát kell kiválasztanod, valamint egy leírással ellátott fényképet kell feltöltened.

 

Jelentkezési határidő: 2013. október 30.

 

További információk

 

A pályázat nyereményei között szerepel egy kétszemélyes út Európa Kulturális Fővárosába, Rigába, egy vonatbérlet; amellyel körbe lehet utazni Európát, és egy kompakt fényképezőgép.

 

Relaunching Europe azért szervezete ezt a fotópályázatot „Az én Európám” témakörében, mert 2013 a polgárok európai éve.

Published: Wed, 16/10/2013 - 17:20


Tweet Button: 

New!


Info for young people in the western balkans

Need expert help or advice?

Ask us!

Related links