European Youth Portal
Information and opportunities for young people across Europe.

Drumul spre success începe la BUZZ!Camp

© BUZZ!Camp
Vrei să ai succes? Vrei să lucrezi într-o companie de top? Vrei să întâlneşti şi să stai de vorbă cu oameni de succes? Dacă răspunsul tău este „DA” la cel puţin una dintre întrebări, atunci eşti aşteptat la BUZZ!Camp!

 

BUZZ!Camp, ediţia a 10-a, va avea loc în perioada 18 – 22 noiembrie 2013, la Hotel Marshal Garden din Bucureşti. Programul complet şi informaţii detaliate despre celelalte oraşe găseşti pe BUZZ!Camp.

 

De ce să vii la BUZZ!Camp?

Pentru că este cel mai complet şi complex eveniment de dezvoltare personală şi orientare în carieră, locul unde ai ocazia să te întâlneşti cu cei mai buni speakeri, traineri şi vedete, dar şi cu reprezentanţii companiilor de top.

 

Înscrie-te şi rezervă-ţi locul acum! Doar cei mai buni 300 de înscrişi vor fi selectaţi pentru a participa la eveniment. Fii unul dintre ei!

 

Pe 19 noiembrie, la Bucureşti, în cadrul conferinţei "Acceptă provocările, îndrăzneşte să greşeşti" ai întâlnire cu Ivan Patzaichin, Ambasadorul BUZZ!Camp. Iată ce mesaj îţi transmite marele campion:

 

"Nu există o reţetă universală a performanţei, dar pe mine m-a ajutat faptul că am fost constant în tot ce am facut şi nu m-am descurajat. Aproape toate succesele mele au început prin a fi eşecuri. Prima dată când am urcat într-o canoe am căzut în primele 30 de secunde. Dar m-am urcat înapoi în barcă. Şi, de fiecare dată când am căzut, în viaţă sau în competiţii, am făcut la fel. Însă fiecare trebuie să-şi găsească motivaţia proprie. Iar asta nu e valabil doar pentru sport. Dacă aş fi rămas în Deltă, aş fi fost cel mai bun pescar!"

 

Te aşteaptă multe surprize şi concursuri cu premii! Vino la eveniment şi poţi câştiga o tabletă!

 

Pentru orice întrebări şi informaţii suplimentare, trimite un mesaj pe info@inspiregroup.ro!

Additional event information

Event website:

http://www.buzzcamp.ro/event

Event email address:

info@inspiregroup.ro

venue

Hotel Marshal Garden, Bucureşti - Romania

Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Need expert help or advice?

Ask us!