Euroopan nuorisoportaali

Tietoa nuorille eurooppalaisille


Osallistu PLURAL+ nuorten videokilpailuun!

Kaikki lapset ja nuoret (9-25 -vuotiaat) voivat osallistua 27. kesäkuuta 2014 mennessä PLURAL+ nuorten videokilpailuun. Kilpailuun voit osallistua videolla, jonka aiheena on siirtolaisuus, monimuotoisuus tai yhteiskunnallinen osallisuus ja syrjäytyminen. Kilpailun palkintoina on rahapalkintoja sekä voittajille kutsu palkintojenjako tilaisuuteen New Yorkissa!

Voit osallistua yksin tai ryhmänä, jolloin vaatimuksena on, että kaikki ryhmän jäsenet ovat iältään 9-25 -vuotiaita.


Miten voit osallistua?

  • Videon tyyli ja laji on vapaa: se voi olla animaatio, dokumentti, musiikkivideo, komedia tai draama - mikä parhaiten mielestäsi sopii mielipiteidesi ja ajatustesi kertomiseen siirtolaisuudesta ja monimuotoisuudesta.
  • Videoiden pituus on maksimissaan 5 minuuttia sisältäen alku- ja lopputekstit.
  • Videot ovat valmistuneet aikaisintaan tammikuussa 2012 ja jos niiden esityskieli ei ole englanti niissä täytyy olla englannin kielinen tekstitys.
  • Kaikki kilpailuun osallistuvat videot suositellaan toimitettavaksi DVD-formaatissa tai vaihtoehtoisesti ne voivat olla ladattavissa verkosta - lisätietoja DVD lähettämisestä löytyy kipailun säännöistä.

Jos olet kiinnostunut kääntämisestä, voit myös ilmoittautua vapaaehtoiseksi auttamaan kilpailuun lähetettyjen videoiden tekstityksessä!

Voittajien valinta ja palkinnot

Kansainvälinen tuomaristo valitsee palkittavat videot kolmessa eri ikäluokassa: 9-12 -vuotiaat, 13-17 -vuotiaat ja 18-25 vuotiaat.

 

Kaikkien kolmen ikäluokan voittajat palkitaan 1000 dollarin rahapalkinnolla sekä kutsulla osallistua PLURAL+ palkintojenjako tilaisuuteen New Yorkiin (Paley Center for Media) joulukuussa 2014. Voittajien matka- ja majoituskulut maksetaan kilpailun järjestäjien puolelta.

 

Lisätietoa siitä miten voit osallistua kilpailuun ja lähettää videosi löytyy kilpailun säännöistä.

 

The Plural+ Nuorisofestivaalin järjestävät Yhdistyneiden Kansakuntien Sivilisaatioiden Allianssi (UNAOC) yhdessä Kansainvälisen siirtolaisjärjestön (IOM) kanssa.