Europski portal za mlade

Informacije i mogućnosti za mlade u Europi

European Youth Week 2017

Dobrodošli u Europski tjedan mladih 2015.!Tema je Europskog tjedna mladih 2015. ohrabrivanje i olakšavanje sudjelovanja mladih u civilnom društvu i na tržištu rada. Želimo povećati svijest o tome koliko je važno sudjelovati u društvu i izboriti se da se vaš glas čuje. Želimo vam pomoći i da spoznate kako će vam razvoj širokog raspona različitih vještina – često izvan škole ili sveučilišta – olakšati pronalaženje posla.

Stotine događanja povezanih s tim temama – od konferencija za mlade do rock koncerata – održavat će se diljem Europe između 27. travnja i 10. svibnja.


Događanja u okviru Europskog tjedna mladih u vašoj blizini!

Kliknite Događanja da doznate što se događa u vašoj blizini te da se informirate o velikim europskim događanjima u Bruxellesu tijekom Europskog tjedna mladih.


Nagrade za mlade

Youth Awards recipients announced – click here for details!

Stotine tisuća mladih svake godine sudjeluje u razmjenama mladih, Europskoj volonterskoj službi i drugim projektima za mlade koje financira Europska unija. Nacionalne agencije za program Erasmus+ nominirale su više od 150 projekata kako bi odale priznanje zbog iznimnog odrađenog posla, a 35 projekata ušlo je u uži izbor za dodjelu jedne od triju prestižnih nagrada za mlade. Kliknite Nagrade za mlade i ponovno posjetite stranicu nakon svečanosti dodjele nagrada za mlade 6. svibnja kako biste doznali koji su projekti dobili nagrade.


Ideas lab

Mladi ljudi diljem Europe oblikuju poticajne i inovativne ideje o tome kako riješiti problem nezaposlenosti mladih, potaknuti poduzetništvo među mladima, ohrabriti ih da se aktiviraju u civilnom društvu te uključiti mlade Europljane u međunarodna razvojna pitanja. Želimo vašu pomoć – glasajte kako bismo njihove ideje razvrstali po važnosti. Posjetite Ideas Lab kako biste vidjeli njihove sjajne ideje i glasali!


Instagram | #YOUTHWEEK