Evropski mladinski portal

Informacije in možnosti za mlade v Evropi.

European Youth week

Evropski teden mladih je namenjen mladim po vsej Evropi in njihovi vlogi v lokalni, regionalni, nacionalni in celo mednarodni skupnosti.

 

V 33 državah, ki sodelujejo v programu Evropske unije Mladi v akciji, se bo zvrstilo na stotine dogodkov in prireditev: od filmskih festivalov in flashmobov do koncertov in uličnih zabav.

 

Več o dogajanju v svojem kraju lahko najdete v koledarju dogodkov na spletišču evropskega tedna mladih (kliknite gumbe na desni strani te strani). Večina dogodkov bo potekala v okviru evropskega tedna mladih med 26. majem in 2. junijem, nekaj pa jih bodo pripravili tudi pred in po tem. Nekatere države svoje dejavnosti še pripravljajo, zato redno spremljajte koledar.

 

Nekatere dogodke iz Bruslja bo mogoče spremljati v živo prek spleta, med drugim tudi slavnostne podelitve nagrad in razprave. Poiščite jih v spletnem koledarju in si jih oglejte.

 

Dogajanje lahko spremljate tudi na straneh evropskega tedna mladih na Facebooku (glej spodaj), preverite lahko, kakšen je odziv na Twitterju in Instagramu (tudi glej spodaj). Spremljajte dogajanje na tednu tudi sami na "#youthweek"!