Portalul european pentru tineret

Informaţii şi oportunităţi pentru tinerii din Europa.

European Youth week

Săptămâna europeană a tineretului este un omagiu adus tinerilor din toată Europa şi diverselor moduri în care aceştia se implică în viaţa comunităţii, la nivel local, regional, naţional şi chiar internaţional.

 

Sute de evenimente vor avea loc în cele 33 de ţări participante la programul „Tineret în acţiune” al Uniunii Europene: festivaluri de film, flashmoburi, concerte, petreceri stradale.

 

Pentru a afla ce manifestări se pregătesc în regiunea în care locuiţi, vizitaţi site-ul dedicat Săptămânii europene a tineretului şi consultaţi calendarul evenimentelor (faceţi clic pe butoanele din partea dreaptă a acestei pagini). Deşi majoritatea evenimentelor se vor derula pe parcursul săptămânii propriu-zise (între 26 mai şi 2 iunie), există şi manifestări programate înainte sau după. Unele ţări încă îşi planifică evenimentele, aşa încât vă recomandăm să consultaţi periodic calendarul pentru a afla ce noutăţi apar.

 

O parte din evenimentele care vor avea loc la Bruxelles (inclusiv dezbateri şi decernări de premii) vor fi transmise pe internet. Căutaţi-le în calendar şi conectaţi-vă pentru a le urmări.

 

Pentru a fi permanent la curent cu evenimentele, consultaţi paginile de Facebook ale Săptămânii europene a tineretului (a se vedea mai jos). Puteţi afla ce cred alţii despre această iniţiativă cu ajutorul mesajelor de pe Twitter şi Instagram (a se vedea mai jos). Participaţi şi voi prin intermediul "#youthweek"!