Den europeiske ungdomsportalen

Informasjon og muligheter for unge i aldersgruppen 13 til 30.

European Youth week

Europeisk ungdomsuke er en feiring av unge i hele Europa og de mange ulike måtene de engasjerer seg i samfunnet på, på lokalt, regionalt og til og med internasjonalt nivå.

 

Hundrevis av arrangementer finnes sted i de 33 landene som deltar i EUs Aktiv ungdom-program, som varierer fra festivaler og flashmober til konserter og gatefester.

 

Du finner ut hva som skal arrangeres der du befinner deg, ved å gå til webområdet til Europeisk ungdomsuke og ta en titt i arrangementkalenderen (klikk på knappene til høyre på denne siden.) De fleste arrangementene finner sted i løpet av den europeiske ungdomsuken, fra 26. mai til 2. juni, men noen arrangementer avvikles også før eller etter ungdomsuken. Noen land holder fremdeles på med å planlegge arrangementer, så sjekk kalenderen jevnlig for å se om det legges til flere arrangementer.

 

Noen av arrangementene i Brussel kommer også til å streames på Internett, inkludert prisutdelinger og debatter, så se etter disse arrangementene i den elektroniske kalenderen, og hold deg oppdatert.

 

Du kan også sjekke hva som skjer på Facebook-sidene til Europeisk ungdomsuke (se nedenfor), og finne ut hva andre mener om uken via Twitter- og Instagram-feeder (se nedenfor). Delta selv via "#youthweek"!