Primijetili smo da koristite stariju verziju preglednika Microsoft Internet Explorer. Optimalan rad ovog web-mjesta osiguran je za Internet Explorer 9 i kasnije verzije. Stoga razmislite o nadogradnji svojeg preglednika kako biste ostvarili pristup svim značajkama ovog web-mjesta. Posjetite web-mjesto Microsofta http://www.microsoft.com radi preuzimanja novije verzije preglednika Internet Explorer.

Europski portal za mlade

Informacije i mogućnosti za mlade u Europi


European Youth week

Europskim tjednom mladih obilježava se proslava mladih u cijeloj Europi te brojnih, raznolikih načina kojima pridonose svojim zajednicama na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

 

U 33 države koje sudjeluju u programu Europske unije „Mladi u akciji” (Youth in Action) održavat će se stotine događanja – od filmskih festivala i flashmobova do koncerata i uličnih proslava.

 

Kako biste saznali što se planira blizu vas, posjetite stranice Europskog tjedna mladih i pogledajte kalendar događanja (klikom na gumbe s desne strane ove stranice). Većina događanja odvijat će se za vrijeme Europskog tjedna mladih, od 26. svibnja do 2. lipnja, a nekolicina i prije i nakon njega. Neke države još planiraju svoja događanja, stoga redovito pregledavajte kalendar za moguća nova događanja.

 

Neka od događanja u Bruxellesu prikazivat će se i uživo na internetu, uključujući svečanosti dodjele nagrada i rasprave, stoga pratite na internetskom kalendaru vrijeme prikazivanja i nemojte ih propustiti!

 

Možete provjeriti što se događa i putem stranica Europskog tjedna mladih na Facebooku (vidi u nastavku) i saznati kakvi su dojmovi ljudi putem sažetaka na Twitteru i Instagramu (također u nastavku). Pridružite nam se na „#youthweeku”!