Käytössäsi on Microsoft Internet Explorer -selaimen vanha versio. Tämä sivusto toimii parhaiten, kun käytössä on Internet Explorerin versio 9 tai sitä uudempi. Jos haluat hyödyntää sivuston kaikkia toimintoja, päivitä selaimesi. Microsoftin sivusto http://www.microsoft.com, jolta voi ladata Internet Explorerin uudemman version.

Euroopan nuorisoportaali

Tietoa nuorille eurooppalaisille


European Youth week

Euroopan nuorisoviikon teemana on nuorten osallistuminen ja toiminta paikallisella, alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

 

Viikkoa vietetään EU:n Youth in Action -ohjelmaan osallistuvissa 33 maassa, ja sen aikana järjestetään satoja tapahtumia, kuten filmifestivaaleja, flashmob-tempauksia, konsertteja ja katujuhlia.

 

Euroopan nuorisoviikon sivustolla on tapahtumakalenteri, josta voit etsiä lähiseutujesi tapahtumia (painikkeet sivun oikeassa laidassa). Suurin osa tapahtumista on nuorisoviikon aikana 26.5.–2.6., mutta niitä on myös muina ajankohtina. Jotkin tapahtumat ovat vielä suunnitteluvaiheessa eikä kaikkia tietoja vielä näy sivustolla. Kalenteria kannattaa siis seurata säännöllisesti.

 

Jotkin Brysselin tapahtumista, kuten palkintotilaisuudet ja keskustelut, lähetetään suorana lähetyksenä internetissä. Tiedot näkyvät online-kalenterista.

 

Euroopan nuorisoviikon kuulumisia voi seurata myös Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Naputtele "#youthweek" ja liity mukaan!