Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας

Πληροφορίες και ευκαιρίες για τους νέους όλης της Ευρώπης.

European Youth Week

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας είναι μια γιορτή για τους νέους σε όλη την Ευρώπη, η οποία προβάλλει τους διαφορετικούς τρόπους συμμετοχής των νέων στη ζωή των κοινοτήτων τους σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό ακόμη και διεθνές επίπεδο.

 

Εκατοντάδες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 33 χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης "Νεολαία σε δράση", από φεστιβάλ ταινιών και φλάσμομπ μέχρι συναυλίες και πάρτι στους δρόμους.

 

Για να μάθετε ποιες εκδηλώσεις προβλέπονται στην περιοχή σας, επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας και το χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων (πατήστε τα κουμπιά στη δεξιά πλευρά της σελίδας). Αν και οι περισσότερες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την ίδια την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας από τις 26 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, μερικές θα γίνουν πριν και μετά την εβδομάδα αυτή. Ορισμένες χώρες δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τον προγραμματισμό των εκδηλώσεών τους, γι' αυτό είναι σκόπιμο να επισκέπτεστε τακτικά το ημερολόγιο ώστε να ενημερώνεστε για τυχόν νέες εκδηλώσεις που προστίθενται σ' αυτό.

 

Ορισμένες από τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στις Βρυξέλλες θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω του διαδικτύου, όπως τελετές απονομής βραβείων και συζητήσεις. Αναζητήστε τις στο ημερολόγιο του ιστότοπου και συνδεθείτε.

 

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας μέσω των σελίδων του Facebook (βλέπε παρακάτω) και να μαθαίνετε τι λέγεται σχετικά μέσω του Twitter και του Instagram (επίσης παρακάτω)! Ακολουθήστε μας μέσω του "#youthweek"!