Den Europæiske Ungdomsportal

Information og muligheder for unge i hele Europa.

European Youth Week

Den europæiske ungdomsuge hylder unge fra hele Europa og de mange forskellige fremgangsmåder, de bruger til at blive involveret i samfundet, på lokalt, regionalt, nationalt og selv internationalt plan.

 

Hundredvis af arrangementer finder sted i de 33 lande, der deltager i EU-progammet Aktive Unge. De spænder lige fra filmfestivaler og flashmobs til koncerter og gadefester.

 

På den europæiske ungdomsuges hjemmeside kan du se i kalenderen, hvilke arrangementer der er planlagt i nærheden af dig (klik på knapperne til højre på siden). De fleste arrangementer løber af stabelen i selve den europæiske ungdomsuge fra 26. maj til 2. juni, men nogle finder sted før og efter. Nogle lande er stadig i gang med at planlægge, så tjek kalenderen regelmæssigt for at se, om der er kommet nye ting på.

 

Nogle af arrangementerne i Bruxelles bliver streamet live på nettet. Det gælder f.eks. prisuddelinger og debatter, så hold øje med dem i kalenderen og log dig på.

 

Du kan tjekke, hvad der foregår på den europæiske ungdomsuges Facebook-sider (se nedenfor), og finde ud af, hvad folk siger om ugen via feeds fra Twitter og Instagram (se også nedenfor). Du kan selv være med via "#youthweek"!