We hebben gemerkt dat je een oude browserversie gebruikt. Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 9 en later. Met een nieuwere browserversie kun je gebruikmaken van alle mogelijkheden die de site biedt. Je kunt een nieuwere versie van Internet Explorer downloaden via de website van Microsoft http://www.microsoft.com.

Europese Jongeren Site

Informatie en kansen voor jongeren in heel Europa.


flag

Sport en fitness

A picture
© shutterstock.com - Petrenko Andriy

Prijs voor jonge onderzoeker in de sportwetenschappen

Jonge wetenschappers kunnen meedoen aan een wedstrijd van het Europees College voor Sportwetenschappen. Zij kunnen een geldprijs winnen om hun projecten en onderzoek te financieren.

Het Europees College voor Sportwetenschappen stimuleert onderzoek op het gebied van sport en het effect van sport op welzijn via de Prijs voor jonge sportonderzoekers.

 

Wie kan meedoen?

Om mee te dingen naar de prijs, moet je jonger dan 32 zijn en ofwel promotieonderzoek doen, ofwel minder dan 2 jaar geleden gepromoveerd zijn. Je moet ook lid zijn van ECSS.

 

Hoe kun je je aanmelden?

Als je aan alle voorwaarden voldoet, kun je je aanmelden bij het komende ECSS-congres. Je moet ook het controlefomulier downloaden, invullen en opsturen naar het ECSS.