Uporabljate starejšo različico brskalnika Microsoft Internet Explorer. Optimalno uporabo spletišča omogoča različica 9, zato priporočamo, da nagradite svoj brskalnik, saj boste le tako lahko uporabljali vse funkcije spletišča. Novejšo različico brskalnika Internet Explorer lahko prenesete z Microsoftovega spletišča http://www.microsoft.com.

Evropski mladinski portal

Informacije in možnosti za mlade v Evropi.


flag

Tvoje mnenje šteje

A picture
© fotolia.com - lznogood

Izmenjava mnenj

Svoje zamisli lahko predstaviš na več načinov, denimo na volitvah ali v strukturiranem dialogu. Če pa volitev ni ali če tvoje vprašanje ni povezano s politiko, lahko svoje mnenje izraziš tudi drugače.

Mnenje o politiki, o temah v zvezi z mladimi, družbo, zdravjem in človekovimi pravicami lahko sporočiš kar od doma. Samo poišči spletni forum.

 

Vaš glas v Evropi: svoje zamisli o oblikovanju evropske politike lahko predstaviš na posvetovanjih, razpravah in na druge načine. Komisija želi prisluhniti tvojim zamislim, sprejeti tvojo kritiko in se učiti iz tvojih izkušenj.

 

Agora državljanov: lahko se povežeš z Evropskim parlamentom in sodeluješ v razpravah o zakonodajnem programu Parlamenta. To je forum za oblikovanje konkretnih politik na izkušnjah iz vsakdanjega življenja.

 

UNESCOV mladinski forum: mladi poslanci z vsega sveta izmenjujejo mnenja in izkušnje ter iščejo odgovore na skupna vprašanja in težave.

 

Glasovi mladih: na UNICEFOVI spletni strani lahko mladi z vsega sveta izvedo več o vprašanjih, ki jih zadevajo, izrazijo svoja stališča, raziskujejo, razpravljajo in sprejemajo ukrepe v zvezi s svetovnimi problemi.

 

Global Voices Online:  mednarodna, večjezična skupnost, ki zajema spletnike, fotografije in podcaste iz več kot 130 držav. Ljudje po vsem svetu lahko objavljajo informacije o svoji skupnosti. Sodeluješ lahko z zamislimi ali kot avtor.