Vi har registrert at du bruker en eldre versjon av Microsoft Internet Explorer. Dette webområdet er optimalisert for Internet Explorer versjon 9 og nyere. Vennligst vurder å oppgradere nettleseren slik at du kan dra nytte av alle funksjonene på dette webområdet. Besøk Microsoft-webområdet http://www.microsoft.com for å laste ned en nyere versjon av Internet Explorer.

Den europeiske ungdomsportalen

Informasjon og muligheter for unge i aldersgruppen 13 til 30.


flag

Din historie

A picture
© iStockphoto.com - MissHibiscus

Frivillighetsarbeid i studietiden

Anjelica Finnegan fra Storbritannia forteller om erfaringen sin med frivillighetsarbeid og forklarer hvordan hun ble interessert i temaet.

Anjelica Finnegan tar høyere utdanning ved institutt for politikk og internasjonale relasjoner ved universitetet i Southampton. Hun prater om erfaringen hun har med frivillighetsarbeid, inkludert rollen ved instituttet for forskning på frivillighetsarbeid og det rådgivende studentstyret i det nasjonale koordineringssenteret for offentlig engasjement.

 

 

Anjelica holdt tale under det innledende arrangementet for Studentenes frivillighetsuke 2011, som gikk av stabelen 14. februar 2011 i London. Under Studentenes frivillighetsuke, som arrangeres av Volunteering England, samles organisasjoner fra mange ulike sektorer for å løfte frem frivillighetsarbeidet som utføres av studenter.