Észrevettük, hogy Ön a Microsoft Internet Explorer egyik régebbi verzióját használja. Webhelyünk optimális használatához az Internet Explorer 9-es vagy még újabb verziójára van szükség, ezért azt tanácsoljuk, frissítse böngészőjét, hogy a webhely valamennyi funkcióját igénybe tudja venni. Az Internet Explorer újabb verziójának letöltéséhez látogasson el a Microsoft honlapjára http://www.microsoft.com.

Európai Ifjúsági Portál

Információk és lehetőségek az Európában élő fiatalok számára.


flag

Sport és testmozgás

A picture
© shutterstock.com - Petrenko Andriy

Fiatal sportkutatók díja

A fiatal kutatók pályázhatnak az Európai Sporttudományok Akadémiája által meghirdetett díjra. A kiváló kutatásért járó kitüntetés nyereménye készpénz, amivel támogatni tudják projektjeiket és kutatásaikat.

Az Európai Sporttudományok Akadémiája (ECSS) a sport és a sportnak a jólétre gyakorolt hatása témájában pályázatot hirdet a Fiatal sportkutatók díja elnyerésére.

 

Részvétel

A Fiatal sportkutatók díjára minden olyan 32 év alatti fiatal pályázhat, aki PhD-képzésben (vagy azzal egyenértékű képzésben) veszt részt, vagy a PhD-fokozatot legfeljebb 2 éve szerezte meg. A jelentkezéshez az is szükséges, hogy a pályázó tagja legyen az Európai Sporttudományok Akadémiájának.

 

Hogyan lehet jelentkezni?

Ha megfelelsz a követelményeknek, nyújtsd be pályaművedet a következő ECSS-kongresszusra. A jelentkezéshez töltsd le a jelentkezési űrlapot (YIA verification form), majd kitöltve küldd el az ECSS Irodának.