Käytössäsi on Microsoft Internet Explorer -selaimen vanha versio. Tämä sivusto toimii parhaiten, kun käytössä on Internet Explorerin versio 9 tai sitä uudempi. Jos haluat hyödyntää sivuston kaikkia toimintoja, päivitä selaimesi. Microsoftin sivusto http://www.microsoft.com, jolta voi ladata Internet Explorerin uudemman version.

Euroopan nuorisoportaali

Tietoa nuorille eurooppalaisille


flag

Maailma ympärillämme

A picture
© shutterstock.com - Roxana Gonzalez

Euro–Välimeri-ohjelma yhdistää nuoria

Oletko mukana kansalaisjärjestössä, joka haluaisi tehdä yhteistyötä Pohjois-Afrikasta, Turkista tai Lähi-idästä olevan järjestön kanssa? Euro–Välimeri-nuorisofoorumi auttaa löytämään kumppaneita nuorisohankkeille ja nuorisovaihtoon.

Tule mukaan

Jos järjestösi liittyy Euro–Välimeri-nuorisofoorumin jäsenjärjestöksi, se pääsee yhteyteen Join the Euro-Med programmeEuro–Välimeri-kumppanuusohjelmaan kuuluvista 35 maasta kotoisin olevien järjestöjen kanssa. Myös sinun järjestösi tiedot ovat muiden ulottuvilla, ja ne voivat ehdottaa yhteistyötä.

 

Euro–Välimeri-nuorisofoorumin keskeisenä tavoitteena on kehittää Euroopassa ja Välimeren alueella toimivien nuorisojärjestöjen yhteistyötä ja kokemustenvaihtoa.

 

Mitä seuraavaksi?

Turkkilainen Serap Yeter kertoo:

Uskon siihen, että [turkkilaiset] nuoret hyötyvät siitä, että he näkevät muutakin kuin oman arkensa ja työnsä. Heille on hyväksi tutustua muunmaalaisiin ihmisiin, muihin kulttuureihin ja uskontoihin ja ymmärtää, että voimme kaikki elää rinnakkain ja tehdä yhteistyötä paremman tulevaisuuden hyväksi. [Turkki] on Aasian ja Euroopan yhteyspiste ja turkkilaisilla nuorilla on paljon yhteistä EU-maiden ja Välimeren alueen maiden nuorten kanssa.