Забелязахме, че използвате стара версия на Microsoft Internet Explorer. Този уебсайт е оптимизиран за работа с Internet Explorer 9 и по-нови версии. Съветваме ви да актуализирате браузъра си, за да можете да използвате всички функции на уебсайта. По-нова версия на Internet Explorer можете да изтеглите от уебсайта на „Майкрософт“ http://www.microsoft.com.

Европейски младежки портал

Информация и възможности за млади хора в Европа


flag

Лични истории

A picture
© iStockphoto.com - MissHibiscus

Доброволчество за учащи

Анджелика Финеган от Обединеното кралство разказва за своята доброволна дейност и споделя как се заражда интересът ѝ в областта.

Аджелика Финеган е докторант във факултета по политика и международни отношения на университета в Саутхемптън. Тя разказва за своя доброволчески опит, включително за дейността си в Института за изследвания в областта на доброволчеството и Ученическия съвет на националния координационен център за обществена ангажираност.

 

 

 

Анджелика бе сред говорителите на встъпителната проява на Седмицата на доброволчеството за учащи през 2011 г., проведена на 14 февруари 2011 г. в Лондон. Седмицата на доброволчеството за учащи в Англия събира организации от всички области в чест на доброволците от висшите училища.