Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του Microsoft Internet Explorer. Ο ιστότοπος αυτός λειτουργεί άριστα με Internet Explorer έκδοση 9 και μεταγενέστερη, γι’ αυτό θα πρέπει να αναβαθμίσετε τον φυλλομετρητή σας ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τον ιστότοπο. Τηλεφορτώστε μια νεότερη έκδοση του Internet Explorer από τον ιστότοπο http://www.microsoft.com της Microsoft.

Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας

Πληροφορίες και ευκαιρίες για τους νέους όλης της Ευρώπης.


flag

Η δική σας εμπειρία

A picture
© iStockphoto.com - MissHibiscus

Εμπειρίες φοιτητών στον τομέα του εθελοντισμού

Η Anjelica Finnegan, από το Ηνωμένο Βασίλειο, περιγράφει την εμπειρία της ως εθελόντριας και εξηγεί πώς άρχισε να ενδιαφέρεται για τον εθελοντισμό.

Η Anjelica Finnegan είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Τμήμα Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον. Μιλά για την εμπειρία της, καθώς και για τον ρόλο της τόσο στο Institute for Volunteering Research όσο και στη συμβουλευτική επιτροπή φοιτητών του National Coordinating Centre for Public Engagement.

 

 

Η Anjelica ήταν ομιλήτρια στην εναρκτήρια εκδήλωση της Εβδομάδας Εθελοντισμού για Φοιτητές-2011 (Student Volunteering Week 2011), στις 14 Φεβρουαρίου 2011 στο Λονδίνο. Η εβδομάδα αυτή φέρνει σε επαφή τις οργανώσεις όλων των τομέων εθελοντισμού με στόχο τον εορτασμό του φοιτητικού εθελοντισμού.