Den europeiske ungdomsportalen

Informasjon og muligheter for unge i aldersgruppen 13 til 30.

© shutterstock.com - Andresr
© shutterstock.com - Andresr

Ta et steg videre med European Cultural Foundation (EFC)

ECF STEP Beyond Travel Grant-fondene gir støtte til fremtidens kunstnere og kulturarbeidere som ønsker å utforske og utveksle erfaringer, ferdigheter og inspirasjon i Europa og nabolandene. Høres dette interessant ut?

European Cultural Foundation støtter prosjekter som følger tre hovedprinsipper: beriker andre gjennom kunst og kultur, forener kunnskapskilder og binder sammen kulturpolitikk og kulturell praksis.

 

Er du kvalifisert til å søke?

Du er kvalifisert hvis du er kunstner eller kulturarbeider under 35 år fra Europa eller et av nabolandene. ECF støtter alle typer kunstneriske og kulturelle uttrykk: musikk, billedkunst, teater, dans, film, dokumentarer, multimedia, fotografering, design, mote og oppbygging av kulturell kapasitet. Hvis du fremdeles er usikker, kan du prøve ECFs kvalifiseringsveiviser for å finne ut om du kan søke!

 

Søknadsfrister?

Det finnes ingen søknadsfrister for STEP beyond-programmet. Du kan derfor sende inn søknaden når som helst på året. Vanligvis tar utvelgingsprosessen inntil én måned, men det kan ta lenger tid i forbindelse med ferier.

 

Bakgrunnsinformasjon

STEP står for “Supporting Travel for European Partnerships”. STEP Beyond-reisestipendene har støttet reiser til hundrevis av personer på tvers av de europeiske grensene. STEP Beyond er en av de tre støtteordningene til ECF. ECF har også støtteordningene «Collaboration Grants» til organisasjoner som ønsker å samarbeide på tvers av kulturelle og kunstneriske aktivitetsområder, og «Balkan Incentive Fund for Culture» som støtter kunstneriske og kulturelle samarbeidsprosjekter laget av organisasjoner i, eller som samarbeider med, landene på Vest-Balkan.

 

Frifond
Har du lyst til å utfolde deg kreativt der du bor? Da kan kanskje Frifond være noe for deg! Frifond er en støtteordning for deg som har lyst til å utfolde deg med det du har lyst til å drive med, der du bor. Frifond har tre støtteordninger: