Primijetili smo da koristite stariju verziju preglednika Microsoft Internet Explorer. Optimalan rad ovog web-mjesta osiguran je za Internet Explorer 9 i kasnije verzije. Stoga razmislite o nadogradnji svojeg preglednika kako biste ostvarili pristup svim značajkama ovog web-mjesta. Posjetite web-mjesto Microsofta http://www.microsoft.com radi preuzimanja novije verzije preglednika Internet Explorer.

Europski portal za mlade

Informacije i mogućnosti za mlade u Europi


flag

Umjetnost i zabava

Video: 

Us, art and the community (Youth Initiative 2009)


Mi, umjetnost i zajednica

Što se događa kada mladi pripreme umjetničku izložbu da izraze svoje ideje i mišljenja o temama socijalne uključenosti, sudjelovanja i identiteta?

Mi, umjetnost i zajednica inicijativa je za mlade koju podržava program Mladi na djelu. Inicijativu je pokrenula skupina od 6 mladih iz područja Mayfied u gradu Cork (Irska), koji su bili povezani sa službama za mlade.

 

Sudionici su imali između 15 i 17 godina. Neki više nisu išli u školu. Dva člana skupine bili su romskog podrijetla i imali su pitanja o svom identitetu koja su željeli istražiti. Mladi  su se bavili  raznim temama, uključujući zdravlje, okoliš, sudjelovanje, identitet i izgradnju timskog duha.