Vi har bemærket, at du bruger en ældre udgave af Microsoft Internet Explorer. Dette website er optimeret til Internet Explorer version 9 og senere, så måske skulle du opgradere din browser, så du kan udnytte sitet fuldt ud. Gå ind på Microsofts website http://www.microsoft.com og download en nyere udgave af Internet Explorer.

Den Europæiske Ungdomsportal

Information og muligheder for unge i hele Europa.


flag

Dine historier

© Fotolia.com - Aaron Amat
© Fotolia.com - Aaron Amat

EU's ungdomskonference 2012 i Cypern

Tredje fase af den strukturerede dialog om unges deltagelse i det demokratiske liv stillede skarpt på unges deltagelse og social inklusion.

 

Fra 11. til 12. september 2012 mødtes over 100 unge delegerede (fra nuværende EU- og kandidatlande, Det Europæiske Ungdomsforum og internationale ungdoms-ngo'er) med højtstående embedsmænd i Nicosia i Cypern for at drøfte, hvordan unges deltagelse kan fremme social inklusion blandt unge.

 

Det blev fremhævet, hvor afgørende det et, at unge – og især ungdomsorganisationer – deltager i beslutningstagningen som et vigtigt led i at skabe inklusive, demokratiske og velstående samfund.

 

Konferencen markerede tredje og sidste fase i den 18 måneder lange strukturerede dialog om unges deltagelse i det demokratiske liv.