Észrevettük, hogy Ön a Microsoft Internet Explorer egyik régebbi verzióját használja. Webhelyünk optimális használatához az Internet Explorer 9-es vagy még újabb verziójára van szükség, ezért azt tanácsoljuk, frissítse böngészőjét, hogy a webhely valamennyi funkcióját igénybe tudja venni. Az Internet Explorer újabb verziójának letöltéséhez látogasson el a Microsoft honlapjára http://www.microsoft.com.

Európai Ifjúsági Portál

Információk és lehetőségek az Európában élő fiatalok számára.


flag

Önkéntesmunka-lehetőségek


Önkéntes munkát keresel?

Ha Te is akarsz csatlakozni az önkéntes munkát kereső fiatalok egyre népesebb táborához Európában és világszerte, számos weboldalon böngészhetsz, hogy megtaláld a számodra ideális lehetőséget!

Bárki vállalhat önkéntes munkát. Mindössze motivációval és empátiával kell rendelkeznie, valamint hajlandónak kell lennie arra, hogy odaadással dolgozzon és tanuljon a közösség tagjaitól. 

 

Számos oka lehet annak, hogy valaki az önkéntes munka mellett dönt: az önkéntesek többsége szeretné viszonozni a közösségnek az élete során kapott segítséget, és az a vágy fűti, hogy jobbá tegye mások életét. Végeredményben azonban teljesen mindegy, hogy miért is döntöttél így, és hogy milyen tevékenységet választasz: Te magad is számtalan előnyét fogod tapasztalni az önkéntességnek, miközben egyének és a közösség életét teszed jobbá, vagy éppen hozzájárulsz a környezetvédelemért tett erőfeszítésekhez. Lehetőséged lesz arra, hogy új emberekkel találkozz, és tágítsd látókörödet.

 
Az önkéntesség előrelendítheti a pályafutásodat, hiszen új szakmai és szociális készségeket sajátítasz el, és fejleszteni tudod csapatépítő és problémamegoldó képességeidet.