Den Europæiske Ungdomsportal

Information og muligheder for unge i hele Europa.

A picture
© fotolia.com - goodluz

Ungdomswebsites uden for Europa

Se ud over Europas grænser! Disse websites for unge er et godt sted at starte.

Australian Youth Portal – De australske myndigheders website om sundhed, uddannelse og arbejde, kultur, miljø, penge m.m.

 

Den ibero-amerikanske ungdomsorganisation (på spansk og portugisisk) – er en international organisation, der samler ungdomsorganer i Latinamerika, Spanien og Portugal. Fokuserer på inklusion, integration og samarbejde, omtaler arrangementer og indeholder nyheder, videolinks og links til nationale organisationer.

 

South African Youth Portal – drives af National Youth Development Agency, der fokuserer på unges udvikling og andre ungdomsspørgsmål. Læs mere om, hvordan det er at arbejde og få et job, stipendier, sundhed, at starte din egen virksomhed og lære nye færdigheder.

 

Youth Canada praktiske oplysninger om blandt andet job, karriere, udlandsrejser, uddannelse, penge, sundhed og tjenester for unge.

 

Youth Portal for Latin America & the Caribbean – rettet mod ungdomsnetværk, -organisationer og -grupper samt personer, der arbejder med unge i Latinamerika og Caribien. Med forum, nyhedsbrev, bibliotek og information om borgerskab, kultur, uddannelse, miljø, fritid, arbejde, sundhed, livsstil og frivilligt arbejde.