Navigation path

Left navigation

Additional tools

Europa-Kommissionen

MEMO

Bruxelles, 7 september 2012

Spørg José Manuel Barroso om, hvordan EU har det – han svarer i et live-interview den 19. september.

Hvor står vi nu, og hvordan vil EU komme ud af den økonomiske krise? Dette er blot to af de mange spørgsmål, kommissionsformand José Manuel Barroso vil tage fat på, når han holder sin årlige tale om Unionens tilstand den 12. september kl. 9 i Europa-Parlamentet i Strasbourg.

Formanden vil komme med en klar og oprigtig vurdering af EU's situation og fortælle, hvilken vej han synes, EU bør tage i de næste år. Du kan følge hans tale live på http://ec.europa.eu/avservices/ebs/schedule.cfm.

Samtidig vil Barroso i et skriftligt udspil til formanden for Europa-Parlamentet beskrive, hvilke politiske tiltag Kommissionen vil søsætte i de kommende måneder.

Barroso vil besvare dine og andres spørgsmål om EU's situation den 19. september kl. 19 dansk tid i et live-interview, som Euronews er vært for. Interviewet vil foregå som en videochat, et såkaldt hangout på Google+.

Fra den 7. september til den 18. september ved middagstid kan du sende dine spørgsmål til ham skriftligt eller som et videoklip. Du skal sende spørgsmålene via EUtube, Europa-Kommissionens YouTube-kanal. Der vil blive stemt om de bedste spørgsmål. Euronews vil udvælge nogle af de deltagere, der har indsendt de mest populære videospørgsmål. De vil kunne stille deres spørgsmål live til formanden via hangoutet på Google+.

Interviewet vises live på Euronews, EUtube, Kommissionens side på Google+, Europe by Satellite og Barrosos website. Live-interviewet på EUtube kan gengives gratis på ethvert website.

Se Barrosos opfordring til at deltage: http://www.youtube.com/eutube


Side Bar