Navigation path

Left navigation

Additional tools

ECA/14/25
Luxemburg, 24 iunie 2014

INVITAȚIE - CONFERINȚĂ DE PRESĂ

Audit la nivelul UE: Este sprijinul acordat de UE pentru investiții și promovare în sectorul vitivinicol bine gestionat și sunt demonstrate rezultatele acestui sprijin în ceea ce privește competitivitatea vinurilor produse în UE?

Rapoartele speciale ale Curții de Conturi Europene se publică pe tot parcursul anului și prezintă rezultatele unor audituri selectate care au ca obiect domenii specifice ale bugetului UE sau aspecte specifice legate de gestiune.

Acest raport special (nr. 9/2014) a examinat întrebările conținute în titlul său, „Este sprijinul acordat de UE pentru investiții și promovare în sectorul vitivinicol bine gestionat și sunt demonstrate rezultatele acestui sprijin în ceea ce privește competitivitatea vinurilor produse în UE?”

Principalele concluzii și recomandări ale raportului vor fi prezentate presei de către domnul Jan Kinšt (CZ), membrul Curții responsabil de acest raport.


DATA ȘI ORA EVENIMENTULUI
Marți, 1 iulie 2014, ora 10:30

LOCUL DE DESFĂȘURARE RESIDENCE PALACE - International Press Centre
SALA MAELBEEK
155, rue de la Loi,
1040 Bruxelles - Belgia

În cadrul conferinței de presă se va pune la dispoziție un DOSAR DE PRESĂ, care include textul integral al raportului special și un comunicat de presă. Raportul special va fi publicat pe site-ul internet al Curții, www.eca.europa.eu, în 23 de limbi oficiale ale Uniunii Europene, pe măsură ce diversele versiuni lingvistice devin disponibile.

O transmisie video LIVE în streaming va fi disponibilă pe canalul EbS la adresa: http://ec.europa.eu/avservices/ebs/live.cfm?page=1. În timpul transmisiei, se pot adresa întrebări pe Twitter @EUAuditorsECA. Se vor asigura servicii de INTERPRETARE în limbile engleză și franceză.


Side Bar