Navigation path

Left navigation

Additional tools

ECA/14/25
Luxembourg, 2014. június 24.

MEGHÍVÓ SAJTÓTÁJÉKOZTATÓRA

Az Európai Számvevőszék ellenőrzése:
Megfelelő-e a borágazatot célzó uniós beruházási és promóciós támogatás irányítása, és igazolták-e annak az uniós borok versenyképességére gyakorolt hatását?

Az Európai Számvevőszék különjelentései, amelyek az év során folyamatosan jelennek meg, adott uniós költségvetési területekre vagy irányítással kapcsolatos kérdésekre irányuló kiválasztott ellenőrzések eredményeiről számolnak be.

A 9/2014. sz. különjelentésben a Számvevőszék a címben szereplő kérdésre kereste a választ: „Megfelelő-e a borágazatot célzó uniós beruházási és promóciós támogatás irányítása, és igazolták-e annak az uniós borok versenyképességére gyakorolt hatását?”

A jelentés főbb következtetéseit és ajánlásait Jan Kinšt, a jelentésért felelős cseh számvevőszéki tag mutatja be a sajtó képviselőinek.


IDŐPONT 2014. július 1. kedd, 10:30

HELYSZÍN RESIDENCE PALACE - Nemzetközi Sajtóközpont
MAELBEEK TEREM
155, rue de la Loi, 1040 Brüsszel – Belgium

SAJTÓCSOMAG: A sajtótájékoztatón a különjelentést és a sajtóközleményt tartalmazó sajtócsomagot bocsátunk rendelkezésre. A különjelentést a Számvevőszék honlapján (www.eca.europa.eu) tesszük közzé az Unió 23 hivatalos nyelvén (amint rendelkezésre állnak).

ÉLŐ közvetítés az interneten (EbS): http://ec.europa.eu/avservices/ebs/live.cfm?page=1 Az adás idején kérdéseket lehet feltenni Twitteren: @EUAuditorsECA TOLMÁCSOLÁS: francia és angol nyelvű tolmácsolást biztosítunk.


Side Bar