Navigation path

Left navigation

Additional tools

ECA/14/25

Luxembourg, 24. lipnja 2014.

POZIV – TISKOVNA KONFERENCIJA

Revizija EU-a: „Je li se dobro upravljalo ulaganjem i potporom za promicanje sektora vina i jesu li vidljivi rezultati u vezi s poticanjem konkurentnosti vina EU-a?”

Europski revizorski sud (Sud) tijekom cijele godine objavljuje tematska izvješća u kojima se prikazuju rezultati odabranih revizija određenih proračunskih područja EU-a ili tema povezanih s upravljanjem.

Ovo se tematsko izvješće (br. 9/2014) bavilo pitanjima postavljenima u naslovu: „Je li se dobro upravljalo ulaganjem i potporom za promicanje sektora vina i jesu li vidljivi rezultati u vezi s poticanjem konkurentnosti vina EU-a?”.

Glavne će zaključke i preporuke izvješća predstavnicima medija iznijeti član Suda zadužen za izvješće, gospodin Jan Kinšt (CZ).


DATUM I VRIJEME UTOORAK, 1. srpnja 2014. u 10:30

MJESTO ODRŽAVANJA RESIDENCE PALACE – Međunarodni tiskovni centar
DVORANA MAELBEEK
155, rue de la Loi, 1040 Bruxelles – Belgija

Na tiskovnoj će konferenciji biti dostupan PAKET MATERIJALA ZA MEDIJE koji sadržava navedeno tematsko izvješće i priopćenje za medije. Tematsko izvješće bit će objavljeno na internetskim stranicama Suda, www.eca.europa.eu, na 23 službena jezika EU-a, čim postanu dostupne različite jezične inačice.

Video prijenos UŽIVO moguće je pratiti putem EbS-a na adresi: http://ec.europa.eu/avservices/ebs/live.cfm?page=1 Tijekom prijenosa moguće je slati pitanja putem Twittera @EUAuditorsECA.
Osiguran je SIMULTANI PRIJEVOD na engleski i francuski jezik.


Side Bar