Navigation path

Left navigation

Additional tools

ECA/14/25
Luxembourg, den 24. juni 2014

INVITATION - PRESSEBRIEFING

EU's revisorer: Bliver EU's støtte til investeringer og salgsfremstød i vinsektoren forvaltet godt, og er der dokumentation for støttens resultater med hensyn til EU-vinenes konkurrenceevne?

Den Europæiske Revisionsrets særberetninger offentliggøres året igennem og præsenterer resultaterne af udvalgte revisioner vedrørende specifikke EU-budgetområder eller forvaltningsspørgsmål.

I denne særberetning (nr. 9/2014) behandles de spørgsmål, der stilles i titlen: "Bliver EU's støtte til investeringer og salgsfremstød i vinsektoren forvaltet godt, og er der dokumentation for støttens resultater med hensyn til EU-vinenes konkurrenceevne?"

De vigtigste konklusioner og anbefalinger i særberetningen vil blive præsenteret for pressen af Jan Kinšt (CZ), det medlem af Retten, der er ansvarligt for beretningen.


DATO OG TIDSPUNKT Tirsdag den 1. juli 2014 kl. 10.30

STED RESIDENCE PALACE - International Press Centre
MAELBEEK-SALEN
155, rue de la Loi, 1040 Bruxelles - Belgien

EN PRESSEMAPPE med særberetningen og en pressemeddelelse vil foreligge ved pressebriefingen. Særberetningen vil blive offentliggjort på Rettens websted, www.eca.europa.eu, på 23 officielle EU-sprog, efterhånden som de forskellige sprogversioner foreligger.

Der vil være LIVE videostreaming via EbS på: http://ec.europa.eu/avservices/ebs/live.cfm?page=1 - Under udsendelsen kan der sendes spørgsmål via Twitter @EUAuditorsECA - Der vil være TOLKNING til fransk og engelsk.


Side Bar