Navigation path

Left navigation

Additional tools


CURTEA DE CONTURI EUROPEANĂ

ECA/13/43

Luxemburg, 4 decembrie 2013

INVITAȚIE - CONFERINȚĂ DE PRESĂ
Sprijinul financiar direct acordat Autorității Palestiniene de Uniunea Europeană

Începând din 2008, cel mai important program al Uniunii Europene pentru teritoriul palestinian ocupat este reprezentat de sprijinul financiar direct acordat prin mecanismul PEGASE, care a pus la dispoziție fonduri de aproximativ 1 miliard de euro în perioada 2008‑2012. În cadrul acestui audit al performanței realizat de Curtea de Conturi Europeană, s‑a examinat dacă Comisia și Serviciul European de Acțiune Externă gestionaseră în mod corespunzător acest program în perioada respectivă.

Sprijinul financiar direct acordat prin PEGASE urmărește să ajute Autoritatea Palestiniană să își respecte obligațiile față de funcționarii publici, de pensionari și de familiile vulnerabile, să mențină servicii publice esențiale și să îmbunătățească finanțele publice.

Principalele concluzii și recomandări ale raportului vor fi prezentate presei de către domnul Hans Gustaf Wessberg (SE), membrul Curții responsabil de acest raport.


DATA ȘI ORA EVENIMENTULUI Miercuri, 11 decembrie 2013, la ora 10:30

LOCUL DE DESFĂȘURARE RESIDENCE PALACE - International Press Centre
SALA MAELBEEK
155, rue de la Loi,
1040 Bruxelles - Belgia

În cadrul conferinței de presă se va pune la dispoziție un DOSAR DE PRESĂ, care include textul integral al raportului special și un comunicat de presă. Raportul special va fi publicat pe site-ul internet al Curții, www.eca.europa.eu, în 23 de limbi oficiale ale Uniunii Europene.

Se vor asigura servicii de INTERPRETARE în limbile engleză și franceză.


Side Bar